StockMusic.irGraphicFarm.ir

10 نکته مهم که قبل از ارسال فیلم به جشنواره های خارجی حتما باید بدانید

10 tips screening film festivalsارسال فیلم به جشنواره های خارجی

ارسال فیلم به جشنواره های خارجی همیشه یکی از دغدغه های فیلم سازان بوده است. با اینکه دوره های آموزش فیلمسازی در حال افزایش است، اما متاسفانه منابع آموزشی در خصوص شیوه های معرفی آثار به جشنواره های بین المللی فیلم آن طور که باید در دسترس نیست.

احتمالا هر کدام از ما دوست داریم آثار هنری مان بیشتر دیده شود. بیشتر دیده شدن سبب می شود واکنش های متفاوتی را در مورد فیلم خود دریافت کنید. و همین امر به تدریج تجربه شما را در فیلم سازی بالا و بالاتر خواهد برد.

چندین سال پیش به علت هزینه های سنگین پست، اغلب فیلم سازها (بخصوص فیلم سازان فیلم کوتاه) مجبور بودند ثبت نام و ارسال آثار خود را تنها محدود به چند جشنواره خارجی کنند. اما خوشبختانه امروز به مدد سرعت بالای اینترنت، دیگر نیاز به ارسال فیلم به صورت فیزیکی نیست.

هر چند جشنواره های معتبر بین المللی فیلم برای ثبت نام هزینه دریافت می کنند. اما نگران نباشید، تعداد زیادی از جشنواره ها هستند که می توانید به صورت رایگان در آن ها ثبت نام کنید.

ارسال فیلم به جشنواره های خارجی

 

1- انتخاب یک پلتفورم آنلاین

برای ثبت نام در جشنواره های خارجی، پلتفرم های متنوعی وجود دارد. در ایران دو پلتفرم FilmFreeway و Withoutabox شناخته شده تر هستند. که از این دو  FilmFreeway به خاطر وجود تعداد زیادی جشنواره فیلم رایگان دارای محبوبیت بیشتری است.

پلتفرم های دیگری نظیر ShortFilmDepotReelportClickforFestivals و… نیز هستند که می توانید با سر زدن به سایت شان از تعداد جشنواره ها و هزینه ای که برای ریجیستر دریافت می کنند، آگاه شوید.

این سایت هایی هست که اکثر پخش کننده های حرفه ای برای ارسال فیلم به جشنواره های خارجی از آن استفاده می کنند.

2- اهمیت تیزر و عکس ها فیلم

پس از اینکه پلتفرم خود را انتخاب کردید. باید به عنوان فیلمساز یا نماینده فیلمساز در جشنواره مورد نظرتان ثبت نام کنید. ابتدا باید برای فیلم خود پروفایل اختصاصی ایجاد کنید. این بخش را جدی بگیرید و سعی کنید بهترین عکس های فیلم را آپلود کنید. این عکس ها ممکن است در آینده در بروشور و کاتالوگ های جشنواره چاپ شود.

یک تیزر جذاب هم برای معرفی فیلم تهیه کنید. امروزه اکثر جشنواره های معتبر بدون داشتن تیزر، امکان ثبت نام را به شما نمی دهند.

10 tips screening film festivals

3- خروجی مناسب فیلم

به نوع کدک و فرمت خروجی که در فرم ثبت نام جشنواره اشاره شده، دقت کنید. اکثر جشنواره ها از فرمت MOV با کدک QuickTime پشتیبانی می کنند. هرچند که فرمت MP4 با کدک H264 هم اخیرا رایج شده است. توجه کنید چنانچه از MP4 استفاده می کنید، بیت ریت را دست کم روی 10 تنظیم کنید.

4- مدت زمان فیلم

هنگام پر کردن فرم به مدت زمان قابل قبول و قوانین آن جشنواره توجه کنید. برای فیلم کوتاه معمولا بین 1 تا 30 دقیقه مورد تایید می باشد. ولی با این حال حتما این مورد را بررسی نمائید. اگر فیلم شما ثانیه ای بیشتر از زمان ذکر شده باشد، توسط هیئت انتخاب بازبینی نخواهد شد.

 

ارسال فیلم به جشنواره های خارجی

5- آپلود فیلم

برای آپلود فیلم سایت های متنوعی هستند که خدمات رایگان یا پولی ارائه می دهند. مرسوم ترین آنها Vimeo است. کافی ست فیلم خود را در آن آپلود کنید و سپس لینک خصوصی آن را در فرم جشنواره درج کنید.

Google Drive , One Drive هم سرویس های نام آشنایی هستند. همچنین اگر فیلم شما زیر 2GB می باشد، می توانید از Wetransfer نیز استفاده کنید.

6- منتظر خبر های خوب باشید

پس از اینکه ثبت نام انجام شد، باید منتظر اتفاق های خوب باشید. برای اینکه خبر پذیرفته شدن در جشنواره را از دست ندهید، اطمینان حاصل کنید که ایمیل خود را در فرم ثبت نام و پلتفرم آنلاین درست وارد کرده اید. در نظر داشته باشید هیچ ایمیلی در دنیا با www شروع نمی شود!

7- سفر و اقامتتان را برنامه ریزی کنید

چنانچه فیلم تان پذیرفته شد، قبل از اینکه بار سفر ببندید یک بار دیگر به سایت یا فرم ثبت نام جشنواره مراجعه کنید! پذیرفته شدن در یک جشنواره به این معنی نیست که تمامی هزینه های سفر و اقامت را مسئولان جشنواره متحمل خواهند شد.

هر جشنواره با توجه به سابقه و بودجه ای که دارد، تسهیلات متفاوتی را فراهم می کند. به عنوان مثال یک جشنواره ممکن است فقط هزینه بلیط رفت و برگشت را بپذیرد، دیگری هزینه های هتل را هم در نظر بگیرد. و اگر بد شانس باشید ممکن است هیچ کدام از این موارد شامل حال شما نشد. آنجاست که باید به ماندن یا رفتن بیشتر فکر کنید!

 

ارسال فیلم به جشنواره های خارجی

8- فیلم بلند یا فیلم کوتاه

طبیعتا نحوه پخش فیلم های بلند و کوتاه در جشنواره های فیلم متفاوت هست. هر فیلم بلند یک سانس کامل را به خود اختصاص می دهند. در حالی که برای نمایش فیلم کوتاه معمولا به میزان 90 تا 120 دقیقه(زمان هر سانس) چندین فیلم کوتاه را پشت سر هم پخش می کنند.

9-  کلاس های فیلم سازی

حضور در جشنواره های بین المللی می تواند فرصت خوبی برای آشنایی با سبک های مختلف فیلم سازی در اقصی نقاط جهان باشد. اغلب جشنواره های معتبر برای بر گزاری ورک شاپ های سینمایی از اساتید کهنه کار این رشته دعوت به عمل می آورند. سعی کنید بیشتر از اینکه وقت خود را در گردش های توریستی تلف کنید، برای شرکت در این ورک شاپ های با ارزش برنامه ریزی کنید.

البته ما سعی کرده ایم در تایم کد پکیج جامعی از آموزش های فیلمسازی و ورک شاپ های سینمایی را جمع آوری کنیم. ولی به قول معروف شنیدن کی بود مانند دیدن!

 

ارسال فیلم به جشنواره های خارجی

 

10- برای یک سخنرانی یک دقیقه ای خود را آماده کنید

قبل از اینکه عازم سفر شوید، سعی کنید چند جمله موجز و مختصر در مورد ویژگی های فیلم خود در ذهن آماده داشته باشید. معمولا بعد از نمایش فیلم ها، جلسه های نقد و بررسی فیلم ها برگزار می شود که بهتر است آمادگی پاسخگویی به مخاطبان در خصوص هدف تان از ساخت این فیلم و سوالاتی از این دست را داشته باشید.

به خود و فیلم تان باور داشته باشید. ممکن است فیلم شما برنده بخشی شود. بنظرتان بهتر نیست چند جمله ای را برای روی سن آماده کنید؟!

 

در پایان خوشحال می شویم شما نیز تجربه های خود را در خصوص ارسال فیلم به جشنواره های خارجی با ما در میان بگذارید.

به این پست چه امتیازی می دهید؟

4.7 / 5. 7

نظرات

ارسال دیدگاه

بازگشت
پشتیبانی تلگرام
کانال تلگرام
اینستاگرام
ایمیل
تلفن
دیگر وب سایت های ما
یکی از روش های زیر را برای بازیابی رمز عبور انتخاب کنید