StockMusic.irGraphicFarm.ir

آشنایی با تنظیمات ترک در افتر افکت

Understanding The Tracking Options In After Effects آشنایی با تنظیمات ترک در افتر افکت

درصورتی که حتی شما یکی از کاربران مبتدی برنامه افتر افکت باشد این امکان وجود دارد که از ابزار های ترک کردن استفاده کرده باشید.اکنون، افتر افکت امکانات متوعی را برای ترک کردن حرکت ها دارد، مانند استفاده از MochaAE و افزونه 3d Camera Tracker . با این حال خیلی از کاربران هنوز استفاده از ابزار های قدیمی ترک را به این ابزار های ترک در افتر افکت ترجیح میدهند. ابزار هایی که از زمان ساخت برنامه افتر افکت با آن همراه بوده اند.

این ابزار های جدید ترک در افتر افکت سریع، تطبیق پذیر و از همه مهتر به راحتی قابل فهم هستند. با این حال ویژگی ها و گزینه های دیگری نیز درون این ابزار ها تعبیه شده که ممکن است مورد استفاده قرار نگیرند. در ویدئویی که در ادامه مشاهده خواهید کرد شما میتوانید این گزینه ها را با تشریح کلیه جزئیات ببینید. این ویدئو به زبان انگلیسی می باشد چنانچه آشنایی به زبان انگلیسی ندارید با ادامه این مقاله به زبان فارسی همراه ما باشید. همچنین برای یادگیری تکنیک های بیشتر در افتر افکت به بخش آموزش افتر افکت در سایت سر بزنید.

شناخت ناحیه های ترکر

ما در این آموزش فرض را بر این می گیریم که با ترک کردن ابتدایی در افتر افکت آشنایی دارید. پس بیایید به شناخت تنظیمات ترک بپردازیم. برای ترک یک عنصر ابتدا لایه مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس از پنجره Windows  گزینه Tracker را انتخاب کنید. حال گزینه Track Motion را انتخاب کنید. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید. نشانه گر ترکر که شامل سه ناحیه می باشد ظاهر می شود.

Understanding The Tracking Options In After Effects

Feature Region: در این ناحیه عنصری که می خواهیم ترک شود را انتخاب می کنیم. دقت کنید ناحیه ای که انتخاب می کنید باید در طول فیلم بدون هیچ تغییری قابل رویت باشد. بعنوان مثال تار نشود یا نوری روی آن نیوفتد. در غیر این صورت افتر افکت دچار اشتباه می شود.

Search Region: این ناحیه مساحت بیشتری را اشغال می کند و شامل منطقه ای می شود که ناحیه Feature Region را جستجو می کند. بسته به تکان های Feature Region می توانید این ناحیه را بزرگ کنید. البته از بزرگ کردن بیش از حد بپرهیزید چرا که باعث می شود آنالیز ترک با سرعت کمتری انجام شود.

Attach Point: این نقطه دقیق ترک می باشد. بعد از آنالیز ترکینگ مختصات حرکت های این نقطه در صفحه در اختیار شما قرار می گیرد. با در اختیار داشتن مختصات حرکتی این نقطه می توانید هر لایه یا شی را به آن بچسبانید.

Understanding The Tracking Options In After Effects

گزینه های Channel برای ترک در افتر افکت

در داخل پنجره Tracker در برنامه افتر افکت در صورتی برای ترک از Track Motion استفاده می کنید روی گزینه Option کلیک کنید. پنجره قابل مشاهده در تصویر بالا برای شما نمایش داده میشود. در صورتی که ویدئوی آموزش ترک در افتر افکت را مشاهده کرده باشید، این گزینه ها میتوانند بسیار کاربردی و مفید باشند.

هیچ وقت این گزینه را روی تنظیمات پیش فرض رها نکنید و همیشه دقت کنید کدام Channel را انتخاب کرده اید.

RGB : زمانی که ناحیه ای که می خواهید دارای تنوع رنگ هست( مانند تصویر ما که از مارکر های رنگی استفاده شده) از این گزینه استفاده می کنیم.

Luminance : زمانی استفاده می شود که دارای نقطه نورانی و تیره در ناحیه ترک هستید. به عبارتی وقتی در ناحیه ترک کنتراست بالایی دارید.

Saturation : وقتی استفاده می شود که ناحیه انتخابی شما دارای یک رنگ است. اما این رنگ دارای ناحیه پر رنگ و کم رنگ می باشد.

Enhance before match : زمانی فعال کنید که عنصر یا ناحیه انتخابی شما مدام فلو و فوکوس(واضح و تار) می شود.

Track Fields : زمانی فعال کنید که فوتیج اصلی شما Interlace  باشد.

Subpixel Positioning : در صورت انتخاب کی فریم ها با دقت کسری از پیکسل تولید می شوند. و در صورت عدم انتخاب هر کی فریم در کنار نزدیک ترین پیکسل ایجاد می شود.

Adapt Feature On Every Frame : در صورت انتخاب ترکر از اطلاع Feature Region فریم قبلی خود استفاده می کند و فریم جدید را می سازد. در صورت عدم انتخاب بر مبنای Feature Region فریم ابتدایی ترک عمل می کند.

Understanding The Tracking Options In After Effects

یک بخش بزرگ از کار در واقع تصمیم گیری برای این مسئله است که کدام نوع از مارکر ها برای کار شما مناسب است. شما می توانید مانند ویدئوی آموزش ترک در افتر افکت از مارکر رنگی استفاده کنید، یا از مارکر صلیبی معمولی، نقطه و یا از هر مارکر سیاه و سفیدی دیگری برای ترک خود بهره بگیرید.

Understanding The Tracking Options In After Effects

متوقف کردن ترک در افتر افکت

در پنجره Option یک فهرست کشویی پرکاربرد قرار دارد، در واقع گزینه های این فهرست زمانی مورد استفاده قرار می گیرند که بخاطر تکان زیاد دوربین یا سوژه، ترکر نمی داند باید چه کاری انجام دهد. شما قادر هستید تا برای ترکر یک درصد اطمینان تعیین کنید. بدین صورت که در واقع برای ترکر مشخص میکنید تا چه زمانی باید عمل ترک کردن را انجام دهد.

از آن مهمتر شما میتوانید وضعیت ترکر را به Stop Tracking تغییر دهید و سپس عملکرد خودکار ترکر را به میزان دلخواه تعیین کنید. یکی از بهترین گزینه های مفید پیشنهادی برای این ضریب عملکرد، 50% میباشد. و این به این معنی است که اگر ترکر تشخیص داد که تحرک نشانگر کمتر از 50 درصد میباشد، عملیات ترکینگ را متوقف کند. این امر این امکان را به شما میدهد که شخصا وارد عمل شده و ترکر را ریست کنید و یا در صورت نیاز به صورت فریم به فریم کار را ادامه دهید.

به بیان ساده تر وقتی تصویر پر تکانی دارید، به ترکر می گویید اگر تکان ها بیشتر از ضریب 50% بود عملا ترک بی فاییده است و ترجیح میدهید ترک متوقف شود.

همین حالا سری به آرشیو ۲۱ هزار پروژه آماده افتر افکت تایم کد بزنید.

به این پست چه امتیازی می دهید؟

3 / 5. 2

ارسال دیدگاه

بازگشت
پشتیبانی تلگرام
کانال تلگرام
اینستاگرام
ایمیل
تلفن
دیگر وب سایت های ما
یکی از روش های زیر را برای بازیابی رمز عبور انتخاب کنید