اگر با فتوشاپ آشنا باشید، باید با Layer Style ها نیز آشنایی داشته باشید. هرچندکه به دلیل وجود افکتهای فراوان با قابلیتهای بیشمار، آنچنان استفادهای از Layer Style نمی شود. با این حال استفاده از Layer Style جلوه منحصر به فردی به تایتلها و آبجکت ها میدهد. برای دسترسی به Layer Style ها کافیست در تایملاین افترافکت روی لایه کلیک راست کرده و از منوی Layer Styles، استایل مدنظر را انتخاب کنید. در این مقاله به بررسی ویژگی هر Layer Style و نحوه استفاده از آنها میپردازیم.
Gradient Overlay :
این استایل شما را قادر میسازد تا از چندین رنگ استفاده کرده و یک گرادیان از یک رنگ به رنگ دیگر ایجاد کنید. برای تغییر رنگها، روی گزینه Edit Gradient کلیک کنید.
Color Overlay :
سادهترین استایل موجود که رنگ تایتل را به رنگ مدنظر شما تغییر میدهد.
Stroke :
بطور خلاصه استروک یک خط دور تایتل یا آبجکت ایجاد میکند.
Bevel and Emboss :
با استفاده از این استایل، میتوان به لایه یا متن حالت سهبعدی ساده داد. این استایل به شما توانایی کنترل عمق را نیز میدهد.
Drop Shadow :
افکت Drop Shadow نیز در پنل Effects موجود میباشد. اما میتوان برای ایجاد سایه، بجای استفاده از افکت، از این استایل که یک سایه زیبا پشت تایتل ایجاد میکند، استفاده کرد.
Inner Shadow :
مانند استایل قبلی است، با این تفاوت که سایه را داخل تایتل ایجاد میکند. استفاده از این استایل به متن یا لایه شما، عمق و کنتراست میبخشد.
Inner Glow & Outer Glow :
تفاوت اصلی بین shadow و glow در حالت Blend آنهاست. Inner Glow و Outer Glow باعث ایجاد جلوه درخشش بسته به حالت Blend، دور تایتل یا لایه میشود.
Satin :
در نهایت، این استایل جهت ایجاد کنتراست نامشخص، بخش داخلی تایتل یا لایه را تیرهتر میکند.
بطور کلی Layer Style ها به کاربران افتر افکت توانایی ایجاد متنها یا لایههایی با جزئیات بیشتر میدهد. نکته مثبت اینجاست که هر Layer Style بطور خودکار سازماندهی شده و با ایجاد هر کدام، در محل خاص خود قرار میگیرد و نیازی به تغییر اولویت آنها مانند آنچه که برای افکتها مجبور به انجامش هستید، نیست.