StockMusic.ir
  • مهارت ها و زبان های لازم برای برنامه نویسان بک اند

مهارت ها و زبان های لازم برای برنامه نویسان بک اند

اگر به تازگی وارد دنیای برنامه نویسی شده باشید، احتمالا بارها دو اصطلاح فرانت و بک اند را درباره برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان وب شنیده‌اید و شاید برایتان سوال باشد که برنامه نویسی Back End چیست و متخصصان بک اند باید چه مهارت‌ها و زبان‌هایی را بلد باشند؟

از آنجایی که مهارت‌ها و زبان‌های برنامه‌نویسی در حوزه بک اند، یک عامل تعیین‌کننده برای قبولی در مصاحبه‌های کاری و ورود به بازار کار است، تصمیم گرفتیم مهمترین مهارت‌ها و کاربردی‌ترین زبان‌هایی که یک برنامه نویس Back End باید بلد باشد را به شما معرفی کنیم. البته لازمه این موضوع این است که بتدا یک دید کلی نسبت به بک اند و حوزه کاری این دسته از برنامه نویسان داشته باشید.

بک اند، همانطور که از نامش پیداست، بخشی از یک وبسایت است که توسط کاربران قابل مشاهده نیست. چرا که کدهایی که در بخش بک اند سایت نوشته می‌شوند، به طور مستقیم روی سایت منتقل نمی‌شوند بلکه از طریق سرور، به مرورگر کاربران ارسال می‌شوند.

این را هم بگوییم که اگرچه کدنویسی‌های برنامه‌نویسان بک اند، روی سایت برای کاربران نمایش داده نمی‌شود، اما واقعیت این است که بدون فعالیت‌های این گروه، عملاً هیچ سایت و یا نرم افزاری کار نمی‌کند!

اگر بخواهیم به طور خلاصه توضیح بدهیم کهبرنامه نویسی Back End چیست؟ باید بگوییم بک اند، گرایشی از برنامه‌نویسی است که به طور خاص روی توسعه پشت صحنه وب سایت و نرم افزارهای مربوط به آن تمرکز دارد.

برنامه‌نویس بک اند، همانطور که از نامش پیداست، کسی است که کد نویسی قسمت back-End یا پشت سایت را بر عهده دارد. این قسمت از سایت همواره در حال اجرا و توسعه است. توسعه‌دهندگان بک اند، نقش تعیین‌کننده و مسئولیت‌های سنگینی در تیم‌های برنامه‌نویسی دارند و برای تبدیل شدن به یک برنامه‌ نویس backend باید تسلط بالایی بر مهارت‌ها و زبان‌هایی که در ادامه توضیح داده شده است، داشته باشید.
در بخش‌های قبلی اشاره کردیم که بک اند کاران، نقش کلیدی و مهمی در تیم برنامه‌نویسی دارند. همچنین گفته شد که مسئولیت این گروه از برنامه‌نویسان در تیم سنگین است. اما سوال اینجاست که یک برنامه نویس back-end چه وظایفی دارد؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم موارد زیر، وظایف یک برنامه نویس بک اند است:

  • تحلیل داده‌های وبسایت
  • مجتمع سازی APIها
  • ایجاد پایگاه داده، ادغام و مدیریت آن
  • آشنایی با CMSها و نگهداری از آنها
  • آشنایی کامل با انواع سیستم عامل‌ها
  • داشتن دانش کافی درباره فناوری وب سرورها
  • استفاده از فریم ورک‌های بک اند برای ساخت نرم افزار سرور
  • داشتن اطلاعات کافی امنیتی برای جلوگیری از هک شدن سیستم

اگر در یک یا چند مورد از موارد فوق ضعف دارید، جای نگرانی نیست، کافی‌ست در یک دورهآموزش html و css از مبتدی تا پیشرفتهشرکت کنید، تا علاوه بر سرفصل‌های مربوطه، تمامی مفاهیم فوق به شما آموزش داده شود.

حال که با شرح وظایف یک متخصص بک اندآشنا شدید و دانستید برنامه نویسی Back End چیست، وقت آن رسیده که مهارت‌های مورد نیاز یک متخصص بک اند را نیز بدانید.
در ادامه لیستی از مهارت‌های لازم برای فعالیت در این زمینه در اختیار شما قرار داده شده است:

تسلط بر زبان‌های برنامه نویسی back-end

افرادی که قصد ورود به بازار کار بک اند را دارند، حداقل باید روی یکی از زبان‌های برنامه نویسی بک اند تسلط کافی داشته باشند؛ توانایی کد نویسی با امنیت بیشتر داشته باشند، بتوانند کدنویسی با سرعت بالاتر را اجرا نمایند و در نهایت برنامه نویسی شی گرا را بلد باشند. آموزش html و css از مبتدی تا پیشرفته می‌تواند یکی از هوشمندانه‌ترین اقدامات شما برای ورود به بازار کار برنامه نویسی بک اند باشد.

تسلط بر پایگاه داده یا دیتابیس

یک کدنویس حرفه‌ای بک اند، باید ضمن نوشتن کد، بتواند به کمک کدنویسی به یک دیتابیس وصل شود و داده‌ها را روی آن ذخیره نماید. بنابراین یادگیری پایگاه داده، یکی از مهارت‌های اصلی بک اند کاران حرفه‌ای است.

داشتن ذهن منطقی و تحلیلگر

برای ورود به دنیای بک اند، یک ذهن منطقی برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و حل چالش‌های احتمالی نیاز است. البته اگر در ابتدای ورود به برنانویسی بک اند این ویژگی را ندارید، جای نگرانی نیست. چرا که در طول زمان و با نوشتن کدهای متنوع این ویژگی در شما تقویت خواهد شد.

فرایگیری مباحث پیشرفته برنامه‌نویسی

اشاره کردیم که برای ورود به دنیای بک اند، باید حداقل یکی دوتا از زبان‌های برنامه نویسی بکد اند که در ادامه بیشتر توضیح می‌دهیم را بلد باشید، اما این تمام ماجرا نیست! بلکه لازم است علاوه بر این بر مباحث پیشرفته برنامه نویسی نیز تسلط داشته باشید تا کدهای نوشته شده، بهینه و حرفه‌ای باشند.

زبان‌های برنامه‌نویسی بک اند کدامند؟

و اما می‌رسیم به مهمترین بخش داستان یعنی زبان‌های برنامه‌نویسی که یک متخصص بک اند باید بلد باشد. واقعیت این است که زبان‌های مختلفی مانند Java،PHP، Python، HTML، CSS، SQL، NET و C# در حوزه برنامه نویسی بک اند وجود دارد، اما اگر بخواهید فقط سه زبان مهم، کاربردی و محبوب بک اند را یادبگیرید، آموزش html و css از مبتدی تا پیشرفته و جاوا را به شما پیشنهاد می‌کنیم. البته بهتر است به عنوان یک برنامه‌نویس، یادگیری SQL را نیز در برنامه‌های خود قرار دهید.

Java

جاوا یکی از زبان‌های نسبتاً قدیمی، محبوب و کاربردی بک اند است که مورد تایید بسیاری از برنامه نویسان قرار گرفته است. نقطه قوت زبان جاوا اسکریپت، داشتن ماشین مجازی است که کدنویسی و اجرای کدها در سیستم‌ها را آسان‌تر می‌کند.

HTML

اسکلت اصلی یک سایت با استفاده از HTML ساخته می‌شود، به عبارت دیگر هر آنچه روی یک وبسایت دیده می‌شود، به واسطه حضور کدهای HTML است.

CSS

CSS یک زبان توصیفی است که از آن برای ساخت المان‌هایی نظیر فونت، طرح بندی، رنگ‌ها و مواردی از این دست استفاده می‌شود.
واقعیت این است که جاوا اسکریپت، رابطه تنکاتنگی با دو زبان HTML و CSS دارد تا سایت مورد نظر از یک طرف ظاهر جذاب و از طرف دیگر رابط کاربری ایده‌آلی داشته باشد. لذا برنامه نویسان بک اند، باید آشنایی کافی با این سه زبان را داشته باشند.

SQL

در بخش مهارت‌های مورد نیاز بک اند کاران توضیح دادیم که یک بک اند کار حرفه‌ای باید توانایی کار با پایگاه داده را داشته باشد. لازم است بدانید SQL یکی از مهمترین زبان‌ها برای کار با پایگاه داده و داده کاوی است که توصیه می‌شود بک اند کاران یادگیری این زبان را نیز در برنامه‌های خود قرار دهند.

به این پست چه امتیازی می دهید؟

0 / 5. 0

GraphicFarm.ir
footagefarm.ir

ارسال دیدگاه

بازگشت
پشتیبانی تلگرام
کانال تلگرام
اینستاگرام
ایمیل
تلفن
دیگر وب سایت های ما
یکی از روش‌های زیر را برای بازیابی رمز عبور انتخاب کنید